Pravilnik i uslovi korištenja

Korištenjem internet stranice prihvatate pravila i obaveze korištenja

Prihvatanje uslova korištenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korištenja prije samog korištenja ove web-stranice. Pristupanjem web-stranici i ostalim online servisima  i korištenjem materijala s web-stranice i ostalih online servisa, obvezujete se prihvatiti navedena pravila korištenja. Ukoliko se ne slažete s ovim pravilima korištenja, molimo Vas da ne koristite informacije sa ove web-stranice.

Odricanje od odgovornosti

Ukoliko u skladu sa zakonskim propisima u Bosni i Hercegovini NET+ Centar ima obvezu objavljivati određene informacije na svojoj web-stranici, NET+ Centar je odgovoran za sadržaj informacija dostupnih javnosti. U slučaju objave informacija, materijala ili drugih sadržaja na web-stranici , čija objava nije propisana zakonskim propisima u Bosni i Hercegovini, NET+ Centar nastoji osigurati da su informacije na web-stranici potpune i tačne. Ipak, NET+ Centar ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja može nastupiti kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja dokumenata, informacija, materijala ili sadržaja s web-stranice, ili za posljedice odluka donesenih na temelju njih. NET+ Centar se ne protivi navođenju poveznice na web-stranicu preduzeća, pod uslovom da sadržaji s web-stranice nisu izmijenjeni i/ili iskrivljeni.

Izmjena i dopuna sadržaja

NET+ Centar zadržava pravo izmjena i dopuna sadržaja na web-stranici  bez prethodne najave.

Autorska prava

NET+ Centar zadržava autorsko pravo na web-stranicu www.netakademija.ba i kompletan sadržaj te stranice, osim ako nije izričito naznačeno drugačije. Dopušteno je korištenje i citiranje materijala sa stranice, uz uslov obveznog navođenja NET+ Centar kao izvora informacija i navođenja poveznice na www.netakademija.ba. Sadržaj informacija preuzetih s web-stranice ne smije biti mijenjan ili brisan. Materijal s ove web-stranice zabranjeno je koristiti u komercijalne svrhe.